Egészségügyi tanácsadó központ

Gyors egészségfelmérés célja, hogy a paciensek minél hamarabb jussanak hiteles információhoz, egészségi állapotukat illetően. A vizsgálati információk alapján felállított megállapítások, egészségügyi kutatások során összegyűjtött információk. Nem helyettesítik az orvosi szakvéleményt, viszont konkrét vizsgálati alapot biztosítanak az orvosoknak.

Célunk információk gyűjtése az egészségügyi ellátás meggyorsításához egyszerűbbé, minőségesebbé  tételéhez.  Az érdeklődők és betegek hiteles tanácsokkal való ellátása a helyes táplálkozás, életvitellel, élethelyzetek megoldásával kapcsolatosan is a feladatunknak tekintjük. Célunk továbbá egy kutatási anyag elkészítése, mely legalább 1000 ember bevonásával történik. Ezen anyaggal konkrétan szeretnénk szemléltetni azt a tényt, mely egyértelműen bizonyítja, hogy a gondolatok, hogyan befolyásolják a testi állapotok alakulását, betegségek kialakulását.  A LÉLEK állapota  kihatással van a TESTI folyamatokra és megnyilvánul benne.

Központunkban biztosítunk testi, mikro cirkulációval kapcsolatos terápiát BEMER 3000 es – orvosi segédeszközzel. Ezen terápiát egyre többen használják világszerte. Hatékonyságát egyértelműen észlelni lehet. 10 perc alatt érezhetően növeli a vér oxigén szintjét, javul a közérzet. Ezt teszi az által, hogy a kapillárisokat megnyitja, illetve a vércsepp analízis során észlelhető összetapadt vértesteket eltávolítja egymástól. A vér alakos részei rugalmasabbak lesznek, ezáltal a kapillárisokban jobban elférnek, hozzájuk kötődő anyagok mennyisége megnő. Gyakorlatilag felgyorsul az anyagcsere. Testet tápláló anyagok nagyobb mennyiségben jutnak el a szükséges területekre. A salakanyagok is gyorsabban távoznak a szervezetből. Maga a terápia az idegrendszerre is nyugattó hatással van.