Üdvözlégy Mária!

 • PDF

Üdvözlégy Mária!

LeAf­rAfÂ!s: A bAfÂ?ngAfÂCszA.je lehet, hogy                              nem kAfÂCpes                              ezt a kAfÂCpet megjelenAf­teni.

Évekkel ezelőtt egy templomi csoport házról házra adta tovább Szűz Mária bekeretezett fényképét.

A képet övező legenda szerint ugyanez a kép 1938 óta lett háztól-házig továbbítva a II. Világháború során, félve az elkobzástól, a felfedezéstől és az ellenség bosszújától.

Hozzátéve a kép misztériumához, azt csak egyetlen személy továbbította, továbbíthatta. Átadta egy másik személynek, és kérte, hogy az adja tovább... és megnevezte azt a személyt. Ez volt az a mód, ahogy éveken át kezelték; úgy gondolva, hogy megvédi a kép az azt átvevő embereket.

Üdvözlégy Mária! Malaszttal teljes! Az Úr van Teveled: Áldott vagy Te az asszonyok között, és áldott a Te méhednek gyümölcse, Jézus!

Asszonyunk, Szűz Mária, Istennek szent Anyja: imádkozzál érettünk bűnösökért most, és halálunk óráján! Ámen.

TOVÁBBADOM ŐT A TE HÁZADBA!

Kérlek, add tovább a Szűzanyát házról-házra!

A mi Anyánk átsétált a házamon, és minden bajomat elvitte. Elküldöm Őt Neked, hogy vigye el minden bajodat. Küldd el ezt az üzenetet 10 embernek, engem is beleértve, és elszállnak bajaid!

Kérlek, küld el a Szűzanyát házról házra... Jézus szent Anyja közbenjár értünk. Kérem Istent, hogy sok áldást küldjön Neked, a fia, Jézus Krisztus által. 

ÁMEN!