Személyiségfejlődés és pszichopatológia I. című képzésünket Győrben 2015 január

  • PDF

Kedves Érdeklődők, Ismerőseink, Barátaink!

Felhívjuk szíves figyelmeteket, hogy 2015. januárban új csoportokkal, ismét elindítjuk a már nagy sikerű  Személyiségfejlődés és pszichopatológia I. című képzésünket Győrben és Sopronban.

A képzés célcsoportja:
minden orvos, aki nem rendelkezik pszichiáter és/vagy pszichoterapeuta szakvizsgával, a szakvizsgával nem rendelkező pszichológusok, humán managerek, pedagógusok, természetgyógyászok, kineziológusok, asztrológusok, metafizikusok, GNM, SVT,- AFT szakemberek, valamint segítő-támogató szakmákban dolgozók, akik mindennapi munkájuk során igyekeznek segítséget nyújtani a hozzájuk fordulóknak a stressz, a kiégés és a pszichoszomatikus betegségek, és egyéb életvezetési problémák okozta nehézségek leküzdésében,
vagy csupán önismeretük bővítése céljából szeretnének többet tudni az emberi psziché működéséről.
Várunk továbbá minden érdeklődőt, aki rendelkezik felsőfokú végzettséggel.
A jelentkezőket csoportokra bontjuk.

Mellékelten küldjük a képzésről szóló előzetes tájékoztatót és tematikát, valamint a képzés jelentkezési lapját.
Ha mindezek alapján érdekel a tanfolyam, várunk szeretettel! A mellékelt jelentkezési lapon megteheted bejelentkezésedet, és megjelölheted a képzés általad választott helyszínét is. (A jelentkezési lapot kérlek, elektronikus formában. Küldd vissza a következő e-mail címre: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. )

Ha ismeretségi körödben tudod ezt ajánlani másoknak, akiket érdekelhet, köszönettel vesszük, ha továbbküldöd nekik ezt az e-mail-t és mellékleteit.

Üdvözlettel: Licskainé Stipkovits Erika
Weisz Ildikó