http://www.lelektv.hu/

  • PDF

www.lelekteve.hu

KEDVES NÉZŐINK, BARÁTAINK, ÚTKERESŐ TÁRSAINK!


2010. december 10-én az Őrzők elindulnak, "Lélektől-Lélekig", hogy egymásra találjunk, hogy fölfedezhessük és megélhessük az Egységet, amelyre mindnyájan törekszünk emberré válásunk óta.

Miért a Lélek útján?

Ki az, akit nem érdekel, mire született, miért ide és most?
Ki az, akiben nincsenek kérdések és kétségek, aki pontosan tudja, hol a helye ebben a világban?
Ki az, aki tudja, hogy kell szeretni, őszintén, elvárások nélkül, úgy igazán?
Ki az, aki nem keresi élete párját, társát, igaz szerelmét, hogy megélhesse az örömet, az ölelést az eggyé válás misztériumát?
Ki az, aki minden útmutatás nélkül képes eligazodni az élet labirintusában, az érzelmek útvesztőiben, az Ego tekervényes, zűrzavaros képleteiben?
Ki az, aki nem szeretne csak kis időre kiszabadulni az idő fogságából?
Ki az, aki valóban érti és érzi a természet törvényeit?
Ki az, aki azt mondhatja magáról, neki már nincs, mit tanulnia?
Ki az, aki…

Többek között ezekre a kérdésekre is választ kaphat majd a néző a Lélek TV adásaiban.

Az előadásokból, beszélgetésekből, akárcsak a képi és művészi szemelvényekből informális és esztétikai élménnyel is gazdagodhat minden érdeklődő.

Hallhatnak előadásokat az asztrológia, a természetvallások, a Szent Korona, a táltos hagyományok ősi misztériumáról, és megérthetik ezek szükségességét a mai kor embere számára.

Megismerkedhetnek a parapszichológia értékeivel, hasznosságával, a tudományos ezotéria újdonságaival, ami a mindennapjainkban is segítséget nyújthat.

Különleges értékkel bír témaköreinkben a boszorkányság kultúrköre, valamint az időfizika még föl nem tárt területei, csakúgy, mint az alternatív cirkusziskola adásai, ahol a néző rácsodálkozhat az ember különleges belső világára, egy rendkívül érdekes irányzat segítségével.

Az alkotók nagy hangsúlyt helyeznek a kortárs művészetek, tehetséges emberek és művészetük bemutatására.

A szellemi és lelki értékek mellett, a Lélek Tv stábja fontosnak tartja, a test külső-belső egészségének megőrzését, amihez szintén hasznos és érdekes információkkal szolgálunk.

A készítők törekszenek arra, hogy a nézők olyan élményekkel gazdagodhassanak, melyek segítenek a hétköznapok, és ünnepnapok tartalmasabb, örömtelibb megélésében.

A Lélek Tv adásai aktuális üzenetekről is szólnak. Útmutatást kívánnak adni ahhoz, hogyan válhatnak a nézők maguk is segítőkké, tanítókká, figyelmes és aktív láncszemévé kultúránknak, szellemiségünknek, mindennapjainknak.

Nincsenek határaink, nincsenek korlátaink, nincsenek cenzoraink, csak MI vagyunk, és ez az Egység abból épül föl, amit egy emberként hoztunk. Eljött az ideje, hogy bátran és őszintén fölvállaljuk és kinyilvánítsuk önmagunkat, és amik vagyunk, azt egy lélekemelgető szolgálathoz rendeljük.

Ezért a célért létezünk. Induljunk el együtt, nézzetek bennünket, kattintsatok, hangolódjatok ránk, bármikor és bárhol! Mi Veletek leszünk.

Szeretettel várunk benneteket nézőink sorába!

A Lélek Tv stábja