Környezetvédelem, vagy népességstopp a földon ???

  • PDF

A világelit felnyitotta Pandóra szelencéjét

A minap az infowars műsorban Lord Monckton volt a vendég, aki a környezetvédelemben utazik és kutatásai szerint, napjaink „bolygó megmentőinek” hitt tudósai és politikusai nem mások, mint csaló képmutatók, akik kiaknázva a környezetvédelmet, csak a zsebüket tömik. Hatalmas kísérletezés folyik a háttérben  - genetikusok, biológusok, őrültek- , akik szabadon engedett teremtményeikkel hatalmas pusztítás tudnak előidézni a természetben. Démonikus tetteikkel felborítják az isteni egyensúlyt. Ők sokkal veszélyesebbek mint a 'klímaváltozás'.

(...)
Monckton titokban bejutott a rendezvényükre, ahol hatalmas dőzsölés folyt, miközben meg az ellenkezőjére akarják rávenni a világpolgárt (kaviár és pezsgő, luxusszolgáltatás, stb. ). Szó sincs világmegmentésről. Ennyire nem lehet senki naiv, hogy elhiggye: a politikusok füst-adót  meg a „dugóadót” azért szedik, hogy védjék a levegőt…Csak a behajtott pénz számít.

Ez volt az egyik, amit láttak, a másik meg az, hogy már nem hallani a globális felmelegedésről meg a klímaváltozásról, mert tudják, hogy az emberek már nem veszik be a mesét. Ez azt jelenti tehát, hogy a politikai szemfelnyitogatásnak volt hatása, ezért valami új és más oldalról kényszerülnek eladni a halál filozófiáját, ami jelenleg  „fenntartható fejlődés”  fedőnév alatt fut. Ugyanis szerintük úgy lehetne fenntartani az ellenőrizést – mert erről szól az egész - , hogy le kell csökkenteni az emberiség létszámát 1 milliárdra.

Az egész ENSZ Agenda 21 ebböl az elgondolásból született, hogy megállítsa népességnövekedést, és ezért tömegével gyártja az elméleteket, hogy mit okoz a túlnépesedés. Az Elit politikája e körül forog: hogyan lehetne megkopasztani az embereket, és hogyan lehetne a megcsonkított emberiséget egy világkormány alá összevonni egy totalitárus hatalom irányításával. Ezért ezzel a zöld gondolkodással arra késztetik az embereket és a lokális kormányokat, hogy adják fel a „demokráciát” és mindazt, ami ezzel jár a Föld megmentése érdekében.

Ami a legsúlyosabb: Monckton azt mondta, hogy az egyik tudós arról beszélt, hogy a gyerekek környezetszennyezőek, és az ember létezése mérgezi a Földet mint egy betegség – és ezt komolyan is gondolják.

http://www.mariaorszaga.hu/index.php?menu=bovebben&kod=4828&rovat=&PHPSESSID=b4d9ff8c14d7eb3f9d185c655cb5f946