Katasztrófa,melyet Eurovalnak hívunk,ártatlan vicc lesz a BMG-hez viszonyítva

  • PDF

Katasztrófa,melyet Eurovalnak hívunk,ártatlan vicc lesz a BMG-hez viszonyítva
A bankok megmentésre szorulnak, mondja az EU ám,ha anélkül lesznek megmentve,hogy az EU
öket menedzselné és felettük tartaná védön a kezét megtörténhet,hogy az euroval olyan nem létézö bankjegy lesz,melynek a történelemben nincs párja.Nagyon komoly a helyzet,mert megtörténhet,hogy ez egy gigantikus piramis játék lesz,melynek Szlovákia és az egész eurozóna a részese.Ebben a "játékban" viszont százmilliárd eurók a betétek,melyhez a szlovák adófizetöknek is hozzá kell járulniuk.Miért is?Azért mert egyáltalán nem biztos,hogy a bankok megengedik,hogy valaki is felettük tartsa védön a kezét.Még az EU sem.
A múlt pénteken az Európai Unió tagállamainak vezetöi,többek közt a mi premiérünk is beleegyezését adták ahhoz,hogy a eruvalból nemcsak a a gazdasági csöd szélén álló országokat segítik,hanem egyes bankokat is.Erkölcstelen és igazságtalan ez a helyzet,melyben az európa úniós átlagpolgárnak kell a kapzsi
és örökké éhes nemzetközi bankárcsoportokat megmenteniük(megmentenünk!) és így természetesen a bankjaikat.Renben is lenne,ha felettük a kontrolát az Európa Únió elnyerné.Amennyiben a bankok a pénzt megkapnák és az EU a felügyeletet a bankok felett nem nyerné el,egyértelmüen támogatnák a csalásokat és szAbad utat engednének további büntényeknek. Mi pedig ezt támogatnánk,hiszen az eurót megszavazták a vezetö politikusaink.
Szlovákia semmi ilyenben nem szabadna,hogy résztvegyen,mert ezzel segítene az egész eurozónát és az országot is a pokolba juttatni.
Az Eurovalból nem lehet a világ egyik legnagyobb csalásának eszköze,mert emellett a BMG Invest és más piramisjátékok csak gyenge gyermekjátékok lehettek.
Szlovákia kormánya ezt nem engedheti meg,nem árulhatja el a lakosságot,mert ezzel gazdasági stabilitást nem tud biztosítani a lakosságnak.
Amikor a BMG Investröl beszélünk egy büntény jut az eszünkbe,amit ellenünk elkövettek.Ez ne legyen az.
Megjegyzés:a fordítás részleges.
------------------------------------------------------------------

Ak budú banky zachránené bez toho, aby nad nimi mala Európska únia akcionársku a manažérsku kontrolu, stane sa z eurovalu najväčia nebankovka v dejinách. Osud Slovenska a eurozóny, ktorej sme súčasťou, je príliš vážny na to, aby sa z eurovalu stala gigantická pyramídová hra. V hre sú stovky miliárd eur a skladajú sa na ňu aj slovenskí daňoví poplatníci.

Minulý piatok európski lídri vrátane slovenského premiéra Fica súhlasili s tým, že z eurovalu bude možné financovať nielen záchranu štátov, ale aj súkromných bánk. Je nemorálne a nespravodlivé, aby sa bežní občania členských štátov EÚ skladali na straty, ktoré spôsobili chamtiví bankári a nenažrané medzinárodné finančné skupiny. Musíme pre udržanie eura zachraňovať banky? No dobre, ale iba pod tou podmienkou, že EÚ získa nad nimi kontrolu. Majetkovú aj manažérsku. Ak banky dostanú peniaze bez splnenia týchto podmienok, bolo by to len podporovanie zlodejstva a kriminality európskych bankárov. Slovenská vláda sa na niečom takom nesmie nikdy podieľať, pretože by eurozónu a s ňou aj celé Slovensko zaviedla na cestu do pekla.

Z eurovalu sa nesmie stať najväčšia nebankovka v dejinách, oproti ktorej by slovenský BMG Invest a iné svetové pyramídové hry boli len drobnými ekonomickými šibalstvami.

Vláda Roberta Fica je povinná zabrániť takémuto vývoju. Pri rokovaniach o konkrétnej podobe takzvanej bankovej únie musí jednoznačne požadovať prebratie kontroly nad zachraňovanými bankami. Ak takéto riešenie nebude presadzovať, dopustí sa zrady na záujmoch tejto krajiny a postaví sa na stranu bankárov, ktorí si z finančných inštitúcií urobili