Segítő barátok

  • PDF

Olyan társak akik önzetlenül segítenek másoknak a saját erejükhöz mérten, sok esetben az erejükön felül. Lények, melyek nem nézik az érdekeket, csak azt tartják szem előtt ,hogy ha a másiknak szüksége van valamire, vagy kér valamit, akkor segítsen anélkül, hogy  bármit is elvárna viszonzásul. A Segítő Barát  mindig először mérlegeli a saját helyzetét és csak utána cselekszik. Ha neki több van bármiből is megosztja a másikkal érdekek nélkül , ha a másik rászorul és kéri azt. Kérés nélkül nem lehet a másiknak segíteni, mert még tolakodásnak venné.

A Barát SZÍVESSÉGET tesz. Szivből jövő szolgálatnál nincs nagyobb és hatalmasabb TETT a világon.  Fontos a TETT. Tettek nélkül nincs semmi! Ha nem teszünk nincs élet, amely a létünk alapja. Legyél – légy és élj ! Ha nam teszel nem élsz!  De hogyan? IGAZUL! IGAZ BARÁT módján SZERETETTEL, mert aki SZERET és TESZ az az IGAZ. – ISTEN.

"Szeress mindenkit, szolgálj mindenkit!" (Sai Baba)

smile

Felajáljuk legjobb tudásunkat! Felkészült szakembereink szívesen segítenek előadások szervezésében és előadások megtartásában különféle témákban falunapokon, iskolákban, szülői összejöveteleken, baráti társaságokban stb.